Bine ati venit in lumea celor pasionati de scufundari PADI !

Black Sea Diving School - Scoala de scufundari PADI in Bucuresti si la Marea Neagra

Discover Scuba Diving - Descopera lumea scufundarilor

In perioada de iarna organizam programul de discovery la piscina in fiecare zi de miercuri. Pretul este 200 lei cu toate taxele incluse.

Cine ar trebui sa incerce aceasta experienta ?

Te-ai intrebat mereu cum e sa respiri sub apa? Daca vrei sa incerci scuba divingul dar nu esti sigur inca daca vrei sa faci cursul si sa devii scafandru, atunci Discover Scuba Diving este pentru tine! Oferim acest progam fie in piscina (iarna) fie direct de pe plaja sau din barca (vara la Marea Neagra). Poti incerca scuba chiar aici aproape de casa! Desi nu este un curs cu certificare scuba, Discover Scuba Diving este o introducere usoara si rapida asupra a ceea ce este nevoie pentru a explora lumea subacvatica. Pentru a te inscrie la experienta PADI Discover Scuba Diving trebuie sa ai minim 10 ani. Nu este necesara nicio experienta scuba anterioara, dar trebuie sa ai o stare de sanatate rezonabila.

Ce vei invata ?

Vei invata instructiunile de siguranta de baza si exercitiile necesare pentru a te scufunda sub supravegherea directa a unui profesionist PADI. Daca faci o scufundare in ape deschise, vei practica ceva mai multe exercitii in apa mica ca sa te pregateasca pentru aventura. Fii gata sa:

  • Inveti din ce este compus echipamentul scuba pe care il folosesti ca sa te scufunzi si de usor este sa te misti sub apa cu el.
  • Afli cum e sa respiri sub apa .
  • Inveti exercitii cheie pe care le vei folosi la orice scufundare pe viitor.
  • Sa te distrezi inotand si exploran.
  • Auzi despre cum sa devii scafandru certificat prin cursul PADI Open Water Diver.

 Pentru detalii sau inscriere la curs contactati-ne!