Bine ati venit in lumea celor pasionati de scufundari PADI !

Black Sea Diving School - Scoala de scufundari PADI in Bucuresti si la Marea Neagra

De ce scufundari PADI?


Scafandri PADI au parte de cea mai respectata si cautata acreditare din lume. Nu conteaza unde alegi sa te scufunzi, certificarea ta PADI va fi recunoscuta si acceptata. De fapt, in majoritatea aventurilor tale de scuba vei fi inconjurat de alti scafandri PADI care au facut aceeasi alegere de certificare ca si tine - sa se antreneze cu cea mai mare si mai respectata organizatie de scuba diving din lume.

De ce e PADI diferit?


Educatie - Sistemul PADI de educatie a scafandrilor este cel mai solid sistem din punct de vedere instructional in scufundari. Cursurile PADI sunt concepute sa faca invatarea placuta si utila. Sub indrumarea instructorului PADI, vei castiga incredere in timp ce vei deprinde importante concepte si abilitati legate de siguranta. Instructorii PADI sunt instruiti la cele mai inalte standarde, sustinute de catre un solid si proactiv sistem de management al calitatii.

Invatare bazata pe performanta ☛ Progresezi in propriul tau ritm pe parcurs ce demonstrezi maiestria unor cerinte specifice de performanta esentiale pentru a deveni un scafandru. Trebuie sa iti castigi certificarea PADI, dar o faci intr-un mediu de invatare incurajator si bine sprijinit.

Materiale educationale ☛ Designeri de instruire acreditati folosesc tehnologii de ultima ora si teorii de invatare ca sa creeze materialele PADI cu tine, scafandrul student, in minte. Materiale pentru studiu independent, disponibile intr-o varietate media - programe online, aplicatii pentru tableta, manuale, caiete de lucru, discuri multimedia, etc. - iti permit sa inveti asa cum iti convine. Materialele pentru suport instructional ii permit instructorului PADI sa explice mai departe concepte importante si sa verifice nivelul de intelegere.

Standarde Educationale ☛ Toate programele PADI de la cele pentru incepatori pana la cele de formatori de instructori, cad sub stricte standarde educationale monitorizate in intreaga lume pentru consistenta si calitate. PADI abordeaza proactiv managementul calitatii si face controale intamplatoare la scafandri PADI pentru a confirma ca standardele ridicate ale PADI precum si asteptarile cursantilor au fost indeplinite pe parcursul cursurilor. Nicio alta organizatie de diving nu mentine acest nivel de profesionalism, fiabilitate si integritate.

Continuarea educatiei de diving ☛ Distractia si bucuria de a fi un scafandru increzator sunt alimentate de continuarea imbunatatirii aptitudinilor scuba. Fiecare curs PADI se construieste peste cel anterior, invatandu-te abilitati si tehnici atunci cand esti gata sa le inveti. Cursurile de specialitate PADI iti permit sa explorezi interese specifice ale scufundarilor. Cursurile de nivel profesional iti permit sa traiesti stilul de viata al scuba divingului devenind Divemaster sau Instructor.

Credit pentru colegiu si Formare profesionala ☛ Calitatea de neegalat a materialelor PADI, si validitatea educationala a cursurilor PADI, au fost independent recunoscute de autoritati internationale de educatie si formare profesionala. Poti sa castigi credite pentru universitate pentru anumite cursuri PADI, sau sa primesti recunoasterea unei formari profesionale pentru certificate nationale.

Calitate profesionala si suport

La fel cum scafandri trebuie sa castige certificarile PADI, instructorii PADI trebuie sa termine un program de formare care stabileste standardele industriei pentru instructajul instructorilor. Fiecare instructor nou PADI demonstreaza o cunoastere aprofundata a sistemului PADI si a abilitatilor de a conduce programe PADI prin indeplinirea unor criterii specifice. Inainte de a castiga titlul de instructor PADI, toti candidatii sunt evaluati de catre un grup select de Examinatori angajati ai PADI. Astfel se asigura ca procesul de evaluare este obiectiv, corect si consecvent in toata lumea. Aceasta este inca o cale prin care standardele pregatirii PADI sunt peste altele in industria scufundarii. Pentru a ajuta membrii PADI sa creasca atat personal cat si profesional, birourile PADI organizeaza seminarii anuale care acopera diferite arii educationale, de marketing sau de management al riscului. Membrii PADI pot de asemenea sa participe la programe si seminarii de dezvoltare a afacerilor care privesc trendurile curente in diving. Comerciantii cu amanuntul și operatorii de resort au acces la o varietate de servicii business prin PADI Retail and Resort Associations.

Comunitatea de diving

Ca scafandru PADI devii parte din comunitatea PADI.

  • Societatea de diving PADI – Te poti alatura societatii de diving PADI, o organizatie compusa din entuziasti ai scufundarilor de toate varstele si nivelele de experienta. PADI Diving Society tine membri informati despre unltimele inovatii in scufundari, tehnologii si pregatiri, si ofera beneficii de membru si stimulente la toate lucrurile de care ai nevoie ca sa stai activ si implicat in diving - calatorii de diving, echipament si pregatiri.
  • ScubaEarth®– Alaturandu-te comunitatii online PADI – ScubaEarth – ti se da o platforma interactiva, dinamica pentru a impartasi tot ceea ce tine de diving cu alti scafandri, centre de diving sau instructori din intreaga lume. Poti cerceta si planui experiente de scufundari, poti cauta prin mai mult de 60.000 de locuri de scufundari, sa gasesti centre de diving PADI sa te imprietenesti cu partenerii de scufundari, sa loghezi scufundari, sa uploaadezi poze sau video, sa identifici creaturi acvatice sau multe altele.
  • PADI Blog si TecRec Blog – Obtine ultimele stiri PADI si discutii legate de suba intrand pe blogurile PADI. Blogul TecRec se axeaza pe stiri si echipamente pentru scufundarile tehnice, in timp ce Blogul PADI acopera subiecte din divingul recreational si furnizeaza sfaturi intelepte de la Dive GuruTM.
  • PADI pe  FacebookTwitterGoogle+ si YouTube (PADI TV) – Poti interactiona cu scafandri PADI care impartasesc povesti, poze, videouri si isi discuta pasiunea - scuba diving - prin intermediul siteurilor de socializare..

Responsabilitatea mediului inconjurator

Ca scafandru PADI, te alaturi altor milioane pentru a forma o forta crescanda care poate si face o diferenta in efortul pentru prezervarea lumii subacvatice. Cursurile PADI inglobeaza constientizarea mediului inconjurator si filozofii de protectie ce sbliniaza importanta protejarii ecosistemelor acvatice fragile. Organizatia mondiala PADI este dedicata prezervarii mediului acvatic pentru generatiile urmatoare. Divingul nu va supravietui fara locuri frumoase de vizitat si scafandri PADI sunt incurajati sa actioneze prin Project AWARE® si sa faca orice scufundare sa conteze pentru un curat si sanatos ocean planetar.